Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

joulukuu 2017

Partiolaisten ehtoolliskirkko

22.12.2017 @ 20:00 - 22:00
Kuusiston kirkko,
Linnanrauniontie
Kaarina,
+ Google Map

Kymmenyslippukuntien ja seurakunnan järjestämässä joulukirkossa lauletaan joululauluja, käydään sankarihaudalla ja nähdään partiokaverit viimeistä kertaa ennen joulutaukoa. Koko perhe on lämpimästi tervetullut tapahtumaan. Kirkon yhteydessä Kaarinan Partiolaiset tarjoavat glögit osallistujille.

Lue lisää »
tammikuu 2018

Yhteiset alkajaiset

tammikuu 9 @ 18:00 - 19:30
Hovirinnan ranta,
Kaarina,

Käynnistämme partiovuoden jälleen koko lippukunnan voimin. Perheet ja partiosta kiinnostuneet kaveritkin ovat lämpimästi tervetulleita leikkiä täynnä oleviin alkajaisiin! Oma muki ja otsalamppu mukaan.

Lue lisää »

Kymmenyskahvila

tammikuu 25 @ 18:30 - 20:30
Varissuo,
Turku,

Kymmenyslippukuntien perinteeksi muodostunut johtajiston kahvila tammikuun viimeisenä torstaina. Kahvilassa kuulet herkuttelun lomassa muiden lippukuntien kuulumiset, piirin tuoreimmat tiedotteet alueille ja lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan tulevaa yhteistyötä ja tutustumaan alueemme muihin partiolaisiin. Samoajista ylöspäin kaikki ovat tervetulleita, oma muki mukaan!

Lue lisää »

ROK-välitapaaminen

tammikuu 25 @ 18:30 - 20:00
Varissuo,
Turku,

Ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssilaisten välitapaaminen rennon lautapeli-illan merkeissä. Illan aikana nähdään ensimmäisellä osalla tutuksi tulleita partiokavereita ja vähän uusiakin. Samalla tarkastetaan miten johtamistehtävät ovat sujuneet. Mukaan oma pelimerkki, muki, nyyttärievästä, lemppari lautapeli ja ROK-passi.

Lue lisää »
helmikuu 2018

PulKKa

helmikuu 11 @ 13:00 - 15:00
Varissuon kirkko & pulkkamäki,
Kousankatu 6
Turku,

Koko perheen yhteinen talvipäivä yhteisvastuukeräyksen merkeissä. Tapahtumapaikkana viime vuoden tapaan Varissuon pulkkamäki. Mukaan kannattaa säänmukaisen varustuksen mukaan varata mäenlaskuväline sekä muutama euro yhteisvastuukeräystä ja muurikkalettuja varten. Mukaan iloista päivää viettämään ovat tervetulleita kaikki partiolaiset ja ei-partiolaiset perheineen ja ystävineen.

Lue lisää »
maaliskuu 2018

Kymmenyskahvila

maaliskuu 1 @ 18:30 - 20:30
MUSI, Hurtti

Kymmenyslippukuntien perinteeksi muodostunut johtajiston kahvila. Kahvilassa kuulet herkuttelun lomassa muiden lippukuntien kuulumiset, piirin tuoreimmat tiedotteet alueille ja lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan tulevaa yhteistyötä ja tutustumaan alueemme muihin partiolaisiin. Samoajista ylöspäin kaikki ovat tervetulleita, oma muki mukaan!

Lue lisää »
+ Vie listatut Tapahtumat

Tulevat tapahtumat:

  1. Kaarinan Partiolaiset ry:n kevätkokous

    maaliskuu 29 @ 17:00 - 18:30
  2. Kymmenyskahvila

    maaliskuu 29 @ 18:30 - 20:30

Facebookissa tapahtuu:

Myrskypennuilla ruokailuvälinepussien tekoa ❤️ Pysyy seuraavalla leirillä ruokailuvälineet tallessa

9 likes, 0 comments1 week ago

Framil 2018

Framilin tarpojaohjelmassa luvassa kurkistusta ilmailun teknisiin ammatteihin, lentokoneen tekniikkaan ja sähköjärjestelmiin. Mukana ohjelmassa..

3 likes, 0 comments1 week ago

Framil 2018

1 likes, 0 comments2 weeks ago