Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

lokakuu 2017

Yösuunnistuskilpailut Musta-metsä

lokakuu 24
Turku,
+ Google Map

Yösuunnistuskisat Musta Metsä Uskallatko lähteä pimeään? Piirin yösuunnistusmestaruuskilpailut järjestetään lokakuussa Turun seudulla. Lähde rohkeasti mukaan testaamaan suunnistustaitojasi! Sarjoja on kaiken ikäisille. Kenelle: sudenpentu, seikkailija, tarpoja, samoaja, vaeltaja, aikuinen 6 € hinta/henkilö

Lue lisää »

KK-kahvila (RK)

lokakuu 26

Kymmenyslippukuntien perinteeksi muodostunut johtajiston kahvila lokakuun viimeisenä torstaina. Kahvilassa kuulet herkuttelun lomassa muiden lippukuntien kuulumiset, piirin tuoreimmat tiedotteet alueille ja lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan tulevaa yhteistyötä ja tutustumaan alueemme muihin partiolaisiin. Samoajista ylöspäin kaikki ovat tervetulleita, oma muki mukaan!

Lue lisää »

Lokaleiri ja lokavaellus

lokakuu 27 - lokakuu 29

Halloween-juhlat

lokakuu 31
Kaarinan kirkko,
Voudinkatu 2
+ Google Map

Kerran vuodessa kokoontuvat Rantakaarinoiden kammottavimmat otukset viettämään yhdessä koko lippukunnan yhteistä hyytävän jännittävää Halloween-juhlaa. Liity sinäkin hurjaan joukkoomme!

Lue lisää »
marraskuu 2017

Rantakaarinoiden sääntömääräinen syyskokous

marraskuu 19 @ 16:00 - 19:00
Kolo, Kaarinan kirkko,
Voudinkatu 2
Kaarina, 20780
+ Google Map

Lippukunnan syyskokouksessa käsitellään sääntöjen määrämät asiat, kuten seuraavan vuoden budjetin ja toimintasuunnitelman vahvistaminen. Kokous päättää myös mm. ensi vuoden toimijoista, kuten ikäkausi- ja kalustovastaavista, lippukuntalehden toimituksesta sekä hallituksen kokoonpanosta. Kokouksen jälkeen PJN. Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa, oma muki mukaan.

Lue lisää »

Joulumyyjäiset

marraskuu 25 @ 10:00 - 14:00
Kaarinan kirkko,
Voudinkatu 2
+ Google Map

Rantakaarinat ovat perinteisesti järjestäneet joulumyyjäiset marraskuun viimeisenä lauantaina, niin myös tänä vuonna. Ryhmien oma varainhankinta painottuu adventtikalenterien myynnin lisäksi joulumyyjäisiin ja kaikilla ryhmillä onkin myyjäisissä perinteisesti oma kojunsa. Myyjäiset järjestetään yhteistyössä seurakunnan kanssa, paikalla on siis partiolaisten lisäksi muitakin myyjiä. Varaathan mukaan käteistä. Johtajiston kahvila palvelee koko tapahtuman ajan.

Lue lisää »
+ Vie listatut Tapahtumat

Tulevat tapahtumat:

 1. Yösuunnistuskilpailut Musta-metsä

  lokakuu 24
 2. KK-kahvila (RK)

  lokakuu 26
 3. Lokaleiri ja lokavaellus

  lokakuu 27 - lokakuu 29
 4. Halloween-juhlat

  lokakuu 31

Facebookissa tapahtuu:

Partiolaisten adventtikalenteri

NYT niitä vihdoin saa! Me olemme aloittaneet adventtikalenterien myynnin! Kalenterin voi ostaa myös netistä – muista osoittaa kalenteritukesi..

1 likes, 0 comments5 days ago

Rantakaarinat's cover photo

3 likes, 0 comments5 days ago

Timeline Photos

Villivadelmia ja myrskypentuja ei pieni sade haittaa! Saako lohikäärme häntänsä kiinni?

40 likes, 0 comments1 week ago