Aikuisena partioon?

Kiinnostaako partio, mutta et aloittanut sitä lapsena ”niin kuin kuuluu” tai jännittääkö palata vanhan harrastuksen pariin? Tai haluatko kokea lapsesi harrastuksen tarjoamia elämyksiä myös itse? Tai sitten kaipaat muuten vaan tekemistä arjen piristykseksi? Tä on just sulle eikä kokeileminen edes maksa mitään!

Rantakaarinoiden aikuisryhmä järjestää kaikille partiosta kiinnostuneille aikuisille (22+) avoimen päiväretken sunnuntaina 16.9. Luvassa on jutustelua, pientä ohjelmaa, nuotioherkkuja ja ulkoilua säästä riippumatta.

Tapaamme Rauvolantien parkkipaikalla klo 11.00 ja palaamme samaan paikkaan noin kolmen tunnin kuluttua. Mikäli et löydä paikalle tai myöhästyt, soita numeroon 044 5454 833 niin autamme löytämään perille.

Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet, juomapullon ja mukin. Jos sinulla on, voit napata mukaan myös istuinalustan.

Tapahtuma löytyy myös facebookista!

Aikuisluotsiltamme Lindalta voi kysyä lisätietoja retkestä tai aikuisena partioon tutustumisesta puhelimitse 044 258 9759 ja sähköpostilla lindamarie.turunen@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

P.S. Mikäli et pääse juuri tälle retkelle, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme myöhemminkin! Aikuisryhmän toimintasuunnitelma löytyy täältä.