Joulun odotusta…

Rantakaarinat viettivät perinteisiä joulujuhliaan poikkeuksellisesti jo marraskuussa. Joulujuhlissa nautittiin riisipuurosta, yhteislaulusta, lasten ja nuorten esityksistä ja yhdessäolosta sekä päästiin juttelemaan Joulupukin kanssa! Taisi pukilla olla kilteimmille pieniä tuliaisiakin… Lisäksi palkittiin legendaarisen lokavaelluksen voittajat ja kiitettiin Outia neljän vuoden hyvästä työstä lippukunnanjohtajana. Uudeksi lippukunnanjohtajaksi nousee vuoden alussa Noora Turunen, joka saikin juhlallisesti nuijan ja lippukunnanjohtajan lakin kaikkien rantakaarinoiden ja läheisten läsnäollessa.

Viikonloppuna järjestimme vielä onnistuneet joulumyyjäiset yhteistyössä seurakunnan kanssa. Paikalla oli jouluruokia, askarteluja, käsitöitä, leivonnaisia, arpajaisia ja vaikka mitä muuta niin pukinkonttiin kuin heti nautittavaksikin. Ostosten lomassa myyjäisväki sai rauhoittua myyjäiskahvilassa riisipuuron, joulutorttujen, glögin ja muiden herkkujen kera.

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja viikkokokoukset jäävät noin kuukauden tauolle. Partio alkaa jälleen viikolla 2. Onneksi joulukuun ajan saa avata aina yhtä ihanan partiolaisten adventtikalenterin luukkuja. Olethan muistanut kalentereiden myynnin lisäksi ostaa yhden myös itsellesi? Johtajisto tosin kokoontuu lomallakin, jotta ensi vuodesta saadaan tehtyä aivan huippu teitä kaikkia Rantakaarinoiden jäseniä varten!

Mukavaa ja lämmintä joulunodotusta kaikille toivottaa Rantakaarinoiden tontut!